1. Köp 
Vid beställning träffas avtal om köp först när stargadgets.net bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits av stargadgets.net. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. stargadgets.net har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund. För att handla hos oss måste du vara 18 år och stargadgets.net måste kunna fastställa kundens bostadsadress.

2. Pris 
I priserna ingår moms med 25 % för beställningar inom EU. Vid bekräftad beställning, kan priserna endast ändras av omständigheter som stargadgets.net inte råder över. Till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. Inga expeditionskostnader tillkommer. Skulle priset ändras har kunden rätt att utan kostnad häva köpet. Rabattkoder gäller vid ett köptillfälle per kund och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, pris, specifikationer etc, vid tekniska problem eller massbeställningar. Vid eventuellt fel information har Du naturligtvis rätt att häva ditt köp med hänvisning till detta.

3. Frakt 
En fraktkostnad om 19kr tillkommer för varje order (fri frakt på order över 500kr).
Beställningen skickas antingen till ditt lokala ombud eller direkt hem till dig beroende på försändelsens vikt och volym. Vi ansvarar ej för felskrivna adresser utan det är ni som kund som får anmäla paketet till posttelestyrelsen om ni ej fått något paket samt att vi ej fått tillbaka den.

4. Förskottsbetalning 
Du kan också betala i förskott. Varorna skickas när vi mottagit betalning. 
Betalningsvillkor 7 dagar.

5. Leveranser
Varor som finns i lager skickas normalt samma dag om beställningen görs före klockan 16.00.

I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara upp till fyra veckor. Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan, och då upplyser vi kunderna om den beräknade leveranstiden. Paketen levereras av Posten eller annan transportör till utlämningsställe eller skickas som post. 
Ej uthämtade leveranser tillkommer en debiteringsavgift på 150kr.

6. Leveransförseningar 
Ibland uppstår leveransförseningar utom vår kontroll. Det kan t.ex. ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit.

7. Transportrisken 
Stargadgets.net ansvarar för transport till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss. 

8. Skadade varor 
När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar så varorna inte är skadade. Är varan skadan eller felaktig kontakta oss så snart som möjligt på e-post via vår "Service & Hjälp" sida.

9. Ångerrätt och Öppet köp
Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vid utnyttjande av Ångerrätt/ Öppet köp betalar kunden för frakten för att skicka tillbaka varorna. Fakturaavgift och påminnelseavgift ersätts aldrig.

Om du har några frågor kring ångerrätt, reklamation så kan du kontakta oss så svarar vi på dina frågor. Vi svarar på alla mailfrågor inom 24 timmar (vardagar 8-17). 

10. Reklamationer 
Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss helst på e-post via vår "Service & Hjälp" sida innan du skickar något och lägg med fakturan/kvittot. Kom ihåg att du ansvarar för frakten till oss.

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.   

11. Återbetalningar 
Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som kunden föreslår. Återbetalningen sker snarast möjligt från att vi har mottagit och godkänt din retur. Dock alltid inom 30 dagar. 

12. Reservationer 
Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan. 

13. Skydd av personuppgifter
I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post via vår "Kontakta oss" sida). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.  


Force Majeur
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal. 

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen mm. 
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/